Spoštovani,

Javna agencija za civilno letalstvo RS (CAA) z veseljem napoveduje 1. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti trenutno najbolj aktualne teme ter predstaviti pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov.

Objavljamo osnutek dnevnega reda dogodka.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vaše prijave pričakujemo do vključno 4. 4. 2019 na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov natasa.bester@caa.si, kamor nam posredujte elektronsko izpolnjeno prijavnico. Glede na to, da je število mest na konferenci omejeno, predlagamo, da se na konferenco prijavite čimprej.

Vsi udeleženci bodo po zaključenem dogodku prejeli potrdilo o udeležbi, ki bo med drugim služilo kot dokazilo o seznanitvi z aktualnimi temami letalske varnosti.

Hotel Kompas, ki se nahaja na Borovški cesti 100 v Kranjski Gori, bo udeležencem konference pri ceni nočitve priznal promocijski popust, pri čemer rezervacije nočitev opravijo udeleženci sami, preko elektronske pošte info@hit-alpinea.si, s pripisom »CAA konferenca«.

Prav tako vse udeležence konference vljudno vabimo, da se nam pridružite na večerji, ki bo 9. 5. 2019 organizirana s strani CAA in prav tako kot celotni dogodek namenjena promociji letalske varnosti v Sloveniji ter medsebojnemu spoznavanju.

Dodaj odgovor