Javna agencija za civilno letalstvo Republike Slovenije z veseljem napoveduje 2. CAA konferenco o letalski varnosti, katere namen je povezati letalske deležnike v Sloveniji in osvetliti aktualne teme. Agencija za civilno letalstvo je prvo tovrstno konferenco izvedla leta 2019 in v ponos nam je, da je bil dogodek s strani udeležencev sprejet izredno pozitivno. Organizacije dogodkov so bile zaradi pandemije do sedaj praktično nemogoče, trenutno pa situacija dopušča, da se ponovno srečamo. Na konferenci bodo predstavniki pristojnega ministrstva in agencije predstavili trenutno aktualne in načrtovane aktivnosti ter ukrepe za implementacijo Slovenskega načrta o letalski varnosti 2022–2026.

Ker si želimo, da bi dogodek predstavil pogled na letalsko varnost z različnih zornih kotov, vljudno vabimo k sodelovanju predstavnike organov državne uprave, ki pokrivajo področje letalstva, predstavnike letalskih organizacij in ostale letalce. S svojim sodelovanjem boste obogatili konferenco ter prispevali k razvoju in ozaveščanju na področju letalske varnosti.

V kolikor bi želeli na kratko predstaviti del svojih aktivnosti, primere dobrih praks ali področje, za katerega menite, da predstavlja velik izziv, pošljite svoje prijave do 31. 5. 2022 na elektronski naslov sms@caa.si in v vednost na elektronski naslov natasa.bester@caa.si.

Prijava naj vsebuje:

• naslov predstavitve;
  • povzetek, ki naj ne bo daljši od 300 besed;
  • kontaktne podatke govorca (elektronski naslov in telefonsko številko) in njegovo kratko predstavitev.

Na konferenci boste imeli za predstavitev na voljo približno 20 minut, vaši predstavitvi pa bo sledila sekcija vprašanj in odgovorov, ki bo trajala približno 10 minut.

Povratno informacijo oziroma potrditev vaše teme lahko pričakujete najkasneje do konca junija 2022, ko bo CAA objavila dnevni red in vsebinske sklope, ki bodo obravnavani na konferenci, ter kraj dogodka.

Vljudno vabljeni.