Glede predvidenega strokovnega seminarja za inštruktorje ULN, ki je bil prvotno planiran v mesecu februarju Vam sedaj sporočam, da je izvedba slednjega predvidena v mesecu decembru (primarni termin 03.12.2022, rezervna termina sta še: sobota 10.12.2022 in sobota 17.12.2022). Seminar bo organiziran kot enodnevno skupno strokovno srečanje z več predavatelji:

TematikaIzvajalecPredavatelj Dolžina predavanja Šolske ure
Sodobne kompozitne letalske konstrukcije in materialiGoGetAir d.o.o.Iztok Šalamon et al120 min2,5

Standardizacija – poenotenje metodologije poučevanjaIkar Aer s.p.Domen Graf120 min2,5

Uporaba komunikacijske in radio navigacijske opreme v necertificiranih zrakoplovihKRT – krmilno regulacijska tehnika s.p.Ivan Furjan120 min2,5

Vidiki varnosti letenja v športnem letalstvuMZI – SPLNŽI   Toni Stojčevski  120 min2,5

Letalski predpisi s področja ULNCAA – Javna agencija za civilno letalstvo RSCAA120 min2,5
SKUPAJ12,5

Lepo prosim, da prejeto obvestilo posredujete tudi ostalim kolegom – polotom/inštruktorjem, ki niso na tem seznamu (LZS – Komisija ULN žal nima dostopa do imetnikov pooblastil ULN/FI). Ker je število udeležencev omejeno (cca 20) imajo prednost kolegi inštruktorji, ki se še niso udeležili obveznega teoretičnega usposabljanja (v kolikor bo pilotov – inštruktorjev manj kot 20 je možno udeležba tudi ostalih ULN pilotov).

Glede na navedeno in za boljše organizacijsko – tehnične postopke izvedbe seminarja Vas lepo naprošam, da svojo prisotnost predhodno najavite na mail: lk.kocevje@gmail.com. Seminar je načeloma brezplačen; za malico in pijačo bo poskrbljeno.

Robert Latin – predsednik Komisije ULN pri LZS

041/430-745