NUJNO OBVESTILO, poslano iz CIAM!

Upoštevajoč trenutne razmere v zvezi s širjenjem virusa Corona (COVID-19) in z namenom zaščite zdravja in varnosti celotne CIAM skupnosti, z obžalovanjem sporočamo, da je izvedba vseh tekmovanj, organiziranih pod okriljem CIAM, od jutri začasno zaustavljena (suspendirana) za 30 dni, to je od ponedeljka 16. marca 2020 do ponedeljka 20. aprila 2020.
Pisarna CIAM bo še naprej dnevno spremljal razmere in ocenila možnosti za (ne)nadaljevanje načrtovanih tekmovanj po koncu tega obdobja. Pravočasno bomo objavili novo obvestilo.

Enako smo storili z našim plenarnim zasedanjem. Javno zdravje in varnost sta trenutno naša najvišja prioriteta.

Zavedamo se in razumemo, da bodo nekatera od tekmovanj v tem obdobju prestavljena na drug datum v prihodnosti, nekatera pa bodo dokončno odpovedana. Za tekmovanja, ki bodo odpovedana, se je pisarna CIAM odločila, da bo njihovim organizatorjem omogočila, da kotizacije, plačane za letošnje leto, uporabijo za izvedbo v prihodnjem letu.

Koordinatorji svetovnega pokala bodo v stiku z vami, ko bodo razmere to omogočale.

To obvestilo se nanaša predvsem na organizatorje tekmovanj 2. kategorije (tekmovanja za svetovni pokal in odprta mednarodna tekmovanja). Za svetovna in celinska prvenstva je pisarna CIAM v neposrednem stiku z organizatorji in tajništvom FAI. Organizatorji teh tekmovanj vas bodo ustrezno obveščali.

Bodite odgovorni in sledite navodilom svojih domačih zdravstvenih oblasti.
OSTANITE DOMA in, zakaj ne, izdelujte svoje modele.

V imenu pisarne CIAM
Antonis Papadopoulos
Predsednik CIAM

Dodaj odgovor